Oaljekoeken 2017

Op oudejaarsdag hebben leden van kaatsvereniging Jacob Klaver en korfbalvereniging WWC weer de handen ineen geslagen om zoals elk jaar weer heerlijke oliebollen te bakken!

Oaljekoeken 2017

Al vroeg in de ochtend waren de leden van beide verenigingen druk in de weer om oliebollen te bakken. Zoals altijd brengen we de oliebollen weer rond in Mantgum/Wiuwert en Britswert. Voor 10 uur konden de inwoners van Wiuwert/Britswert en een aantal inwoners van Mantgum al genieten van deze oliebollen. Rond 10 uur begon het in de Wjukken ook gezellig druk te worden door de mensen die de oliebollen zelf kwamen ophalen. Tussen de middag konden de bakkers even bijkomen en stond er chinees voor hun klaar. Na het middageten konden ook de laatste oliebollen gebakt worden zodat we ook deze oliebollen bij de inwoners van Mantgum konden bezorgen.

Beide verenigingen hebben door deze actie € 380,- in hun clubkas er bij gekregen. Dit is weer een fantastisch bedrag wat beide verenigingen goed kunnen gebruiken.

Wij willen graag de oliebollenbakkers, rondbrengers, opruimers en alle andere vrijwilligers bedankten voor de hulp. Ook willen we iedereen die weer oliebollen hebben besteld bedankten voor de bijdrage!!


Tot volgend jaar!!
KF Jacob Klaver en KV WWC

Geplaatst op 20 December 2017